Albert Martí, bronze mundial en el K4 1000 metres

PIRAGÜISME · 03.08.2016
El passat cap de setmana la localitat bielorussa de Minsk va acollir el Campionat del Món en les categories juvenil i sub’23 on dos palistes del club s’hi havien classificat: la juvenil Laia Pèlachs i el sub’23 Albert Martí.

Albert Martí hi arribava després d’aconseguir quatre medalles al Campionat d’Espanya de velocitat del passat mes de juliol i ser un fix en el combinat espanyol del K4 des de les categories juvenils.

A la cita mundialista d’aquest any hi competia junt amb Javier Cabañín, Roi Rodríguez i Juan Gonzàlez. Junts van brillar a les eliminatòries, on van obtenir la primera posició i el passi directe a la final del diumenge, amb un temps de 3 minuts 2 segons i 836 segons.

A la final, el bot espanyol era un dels ferms aspirants a obtenir medalla i no van decebre. Sortien pel carril 5 i van marcar el ritme de la cursa, passant primers als 250 metres (39”97) i als 500 i els 750 metres (2’10”32). En el momentd del canvi de ritme final, però, els bielorussos i hongaresos van tenir una marxa més que van aprofitar per fer-se amb l’or i la plata, relegat el K4 estatal a la medalla de bronze amb 2’58”978.

Tot i això, Martí suma una nova medalla internacional en el que és el seu 3r any a la categoria sub’23, tot un referent a l’equip nacional en aquesta categoria.

Resultats.

Tornar
Vols rebre el butlletí?

 
 
Casal d'Estiu
Triatló Popular per relleus
PAMrace Regatta (Pedro Abreu)
Projecte SCORES EU
Projecte ICDC
Revista CNB
Calendari
Juny 2019
DlDmDcDjDvDsDg
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Intec Pro

Passeig Antoni Gaudí, 3   ·  Telèfon 972 570 859   ·   17820 Banyoles

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto