Andrea Garrido i Martí Ranea s’imposen al Trofeu Josep Tresserras

NATACIÓ · 22.02.2018
Aquest dissabte al matí, la piscina del club va acollir la 32a edició del Trofeu Josep Tresserras de natació on s’hi van aplegar vora 300 nedadors.

Els vencedors absoluts en la taula FINA van ser els nedadors Andrea Garrido (CN Barcelona) i Martí Ranea (CN Vic-Etb) a la prova dels 400 lliures amb 4’20”58 i 4’07”09 respectivament. Pel que fa als locals, els millors absoluts van ser Nil Pérez i Nina Grabuleda, mentre que els millors infantils van ser Nick Hoogsteder i Judit Artigas.

En total, es van aconseguir 8 podis. Sis d’ells van ser en categoria absoluta i per a Nil Perez, 1r als 200 papallona (2’16”35) i 3r als 100 papallona (1’00”24), Nick Hoogsteder, 3r als 200 braça (2’36”60), Nina Grabuleda, 1a als 200 braça (2’47”53), Martina Torrent, 3a als 200 braça (2’49”53) i Judit Artigas, 3a als 200 lliures (2’11”29). Els altres dos podis es van aconseguir en categoria infantil, on es repartien medalles en les proves de 100 metres, i van ser per Nick Hoogsteder, 2n als 100 papallona (1’04”16) i Martina Torrent, 3a als 100 braça (1’18”81).

La resta de participants del club van ser: Eloi Colprim, Pau Salvatella, Miquel Masdevall, Bet Balló, Marcel Jordà, Marc Riera, Laia Mayolas, Idoia Martí, Aina Giró, Paula Vila, Marina Garcia, Laura Venal, Selma López, Martí Carol i Aleix Carretero.

Resultats. | Galeria fotogràfica.

Tornar
 
 
Fem vessar l'Estany
6a Milla Urbana de Banyoles
Revista CNB
Projecte ICDC
Calendari
Octubre 2018
DlDmDcDjDvDsDg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
       
Butlletí

GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Intec Pro

Passeig Antoni Gaudí, 3   ·  Telèfon 972 570 859   ·   17820 Banyoles

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto