Aurora Figueras i Olatz Zabala acaben segones al Descens del Sella

PIRAGÜISME · 11.08.2015
Una setmana després de no aconseguir el bitllet pel mundial de marató, la parella formada per la basca Olatz Zabala i la banyolina Aurora Figueras va saber refer-se’n amb una segona posició al Descens Internacional del Sella.

La competició, coneguda com la Festa de les piragües, va tornar a estar a l’alçada en la seva 79a edició: més de 1000 palistes participants i més de 770 tripulacions de més de 20 nacionalitats.

Aquest any hi tornava a haver participació banyolina d’entre les quals cal destacar la formada per la maratoniana Aurora Figueras i Olatz Zabala que van arribar a Ribadesella en segona posició per darrere de les vigents campiones: Amaia Osaba i Lucía Arquero, que van arribar en 1h21’40” pels 1h29’00 de la parella basco-catalana.

Els altres banyolins participants van ser Albert Martí i Josep Sànchez en K2 on van ser 55ens amb 1 hora 32 minuts i 6 segons i que van arribar junt amb Sergi Reverter en K1 (67è de la general). També dins de control van arribar els dos K2 sub’23 de David Puig i Pau Tubert 7ens amb 1h31’58 i el format per Lluís Darné i el nedador Cristian Vásquez que van acabar en menys d’1h40.

Laia Pèlachs va formar parella amb la Martina Cruz del Castelldefels i van acabar cinquenes en categoria K2 juvenil amb 1h51’51”.

Resultats.

Tornar
Vols rebre el butlletí?

 
 
25a Mitja Marató
Projecte SCORES EU
3r Circuit de Curses Populars
Projecte ICDC
PAMrace Regatta (Pedro Abreu)
Revista CNB
Calendari
Març 2019
DlDmDcDjDvDsDg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Intec Pro

Passeig Antoni Gaudí, 3   ·  Telèfon 972 570 859   ·   17820 Banyoles

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto