Bons resultats a la 2a jornada de fons i estils aleví

NATACIÓ · 04.06.2015
Dissabte passat es va disputar la 2a jornada de fons i estils en la categoria alevina de natació a Figueres. Els nedadors i nedadores, nascuts entre els anys 2002 i 2004 havien de nedar en aquesta ocasió només dues proves, que eren els 400 metres lliures i els 200 estils.

Als 400 metres lliures femenins, la més ràpida va ser Martina Torrent, que va nedar en 5’22’38 i va ser 4a. Judit Artigas va necessitar 5’33’45 i va ser 9a. També hi van competir Aina Giró, Duna Duran, Irina Pérez, Emma Omedes i Paula Vila que van ser 22a, 23a, 26a, 35a, 38a i 39a respectivament.

Als 200 metres estils, la més ràpida va ser la Judit Artigas, que va acabar 11a amb 3’05’37. Aina Giró va ser 19a amb 3’09’98 i Duna Martínez 23a amb 3’11’77. Les altres banyolines en completar el doble hectòmetre van ser Marina Garcia, 30a, Emma Agustí 33a, Irina Pérez 35a, i Paula Vila 42a.

En nois, Nick Hoogsteder va ser el més ràpid dels banyolins als 200 estils. Va acabar 6è de la general amb 2’49’83, mentre que Aleix Carretero va ser 11è amb 2’54’55. Eloi Colprim i Pau Salvatella van ser 19è i 29è respectivament.

Als 400 lliures, Hoogsteder i Colprim van intercanviar posicions. Carretero va acabar 6è de la general amb 5’14’26 i Hoogsteder va ser 8è amb 5’14’82. Eloi Colprim i Pau Salvatella van ser 18è i 25è respectivament.

Resultats.

Tornar
 
 
Micromecenatge per Figueras
Match Inclusion
Projecte ICDC
El CNB per la marató de TV3
Calendari
Desembre 2017
DlDmDcDjDvDsDg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Butlletí

GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Intec Pro

Passeig Antoni Gaudí, 3   ·  Telèfon 972 570 859   ·   17820 Banyoles

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto