Laia Pèachs ha quedat sisena al Mundial de piragüisme en categoria absoluta

PIRAGÜISME · 08.09.2017
A finals d’agost va tenir lloc a la localitat txeca de Racice la Copa del Món de piragüisme en categoria absoluta. Aquesta vegada, només hi va participar una palista del CNB, Laia Pèlachs, que va completar una bona actuació, tant en K1 1.000 metres com en K2 500. 

La primera competició que va disputar va ser la de K2 amb Camila Morison, la seva companya en el Mundial sub23 d’aquest juliol. L’embarcació de la banyolina va passar a la final B i va aconseguir-ne la sisena posició amb un temps d’1 minut, 45 segons i 81 centèsimes, a 3 segons de les guanyadores, les belgues Lize Broekx i Hermien Peters. 

Pèlachs, la 6a millor palista del món
Tot i així, on Pèlachs va destacar més va ser en la modalitat K1 1000 m. En una final molt ajustada, la banyolina va aconseguir plantar-se a la sisena posició amb un temps de 4 minuts, 2 segons i 28 centèsimes. La guanyadora de la prova va ser l’australiana Alyce Burnett amb un temps de 3 minuts, 55 segons i 97 centèsimes.
 

Amb aquest resultat, Pèlachs tanca la seva primera temporada en què ha participat a campionats absoluts. Entre els resultats que ha assolit, destaquen també el subcampionat del món sub23 en K2 500, la plata a la Copa del Món de Belgrad en K1 5.000 metres, i 3 medalles al Campionat Estatal de velocitat.

Notícia publicada a Ràdio Banyoles.

Tornar
 
 
Travessia a l'Estany
Cursets natació
Match Inclusion
Projecte ICDC
Calendari
Setembre 2017
DlDmDcDjDvDsDg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
       
Butlletí

Pròximament...

GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Intec Pro

Passeig Antoni Gaudí, 3   ·  Telèfon 972 570 859   ·   17820 Banyoles

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto