Marc Rodríguez torna del Campionat de Catalunya amb dos diplomes

NATACIÓ · 04.07.2018
Aquest cap de setmana, la secció de natació va competir a Reus al Campionat de Catalunya aleví, on s’hi havia classificat fins a 5 nedadors: Cesc Martínez, Abril Daniel, Eduardo Gomes, Marc Rodríguez i Alex Rodríguez.

Qui va obtenir més bons resultats va ser en Marc Rodríguez que va obtenir dos diplomes en acabar finalista en dues proves. Als 200 papallona va ser 4t (2’42”) i als 100 papallona va acabar 6è (1’11”). També va nedar els 100 i 400 lliures on va ser 49è i 29è respectivament.

La resta de nedadors van nedar entre 3 i 4 proves, a les quals s’havien classificat després de les diferents jornades de tota la temporada. Així Cesc Martínez va nedar els 100 i 200 lliures i els 100 esquena. El seu millor resultat va ser als 100 lliures amb 1’14” i 31è. Eduardo Gomez va nedar els 200 lliures, 100 braça i 200 lliures amb una 15a posició com a millor resultat als 200 estils (2’51”)

Abril Daniel va nedar fins a 4 proves: 100 i 200 papallona, 100 lliures i 100 esquena. Als 200 papallona va ser 12a amb 2’56”. Àlex Rodríguez també va nedar 4 proves amb l’afegit dels 1.500 lliures, la prova més llarga on va ser 14è i va obtenir el seu millor lloc (19’16”). També va nedar els 200 estils i 100 i 200 lliures.

Felicitats a tots ells per la seva actuació.

Resultats.

Tornar
Vols rebre el butlletí?

 
 
Activitats dirigides 2019-20
XVIII Cros de Banyoles
Projecte SCORES EU
Projecte ICDC
Botiga
Revista CNB
Calendari
Novembre 2019
DlDmDcDjDvDsDg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
       
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Intec Pro

Passeig Antoni Gaudí, 3   ·  Telèfon 972 570 859   ·   17820 Banyoles

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto