Mínimes espanyoles per Pau Pinsach i Andrey Lavila

ATLETISME · 19.12.2017
Amb la tornada de la pista coberta, Sabadell torna a l’activitat atlètica de primer pla i aquest cap de setmana va tornar a acollir dos controls, en les categories cadet, juvenil i júnior.

El club va enviar-hi una delegació ben nombrosa, on es van aconseguir 3 mínimes per al Campionat d’Espanya i 4 rècords de club. Andrey Lavila ja té la mínima per a dues proves en el seu primer intent: als 60mll amb 7’49” i als 300mll amb 38”01. L’altra mínima va ser per Pau Pinsach als 1.000mll amb 2’45”67. El 4t rècord del club, sense mínima, va ser per Nil Congost als 1.500mll i un crono de 4’16”08.

En categoria cadet, Emma Salavedra va parar el cronòmetre en 45”12, Noan Barbero 1’50”83 als 600mll; Pau Hidalgo, 49”31 als 300mll; Pol Àlvarez 49”35 als 300mll; mar Juanola 10”49 en 60m tanques; Marina Aurich 8,18 en triple salt; Queralt Planas 9,50m en triple salt; Biel Planas 3’18” en 1.000mll i Ferran Álvarez 3’27” en 1000mll i tere Canovas 8,19m en triple salt.

En categoria juvenil i júnior, Eli Sabé va marcar 9”07 als 60mll i Inés Masllorens 9”47; Marc Teixidor va fer 58”19 als 400mll; Pau Quintanas, Joel Darnés i Mireia Molas van córrer els 1.500mll en 4’45”, 4’55” i 5’31” respectivament; David medina va saltar 10,91m en triple salt i Àlex Medina 7,11 en llançament de pes.

Resultats.

Tornar
Vols rebre el butlletí?

 
 
25a Mitja marató
Projecte SCORES EU
3r Circuit de Curses Populars
Projecte ICDC
Pedro Abreu Memorial
Revista CNB
Calendari
Febrer 2019
DlDmDcDjDvDsDg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
       
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Intec Pro

Passeig Antoni Gaudí, 3   ·  Telèfon 972 570 859   ·   17820 Banyoles

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto