Nil Congost, tercer als 1500 al català Sub23 de pista coberta


ATLETISME· 28.01.2020

La secció d’atletisme del Club Natació Banyoles va tenir un diumenge intens de competicions amb fins a quatre proves: Campionat de Catalunya Sub23 en pista coberta i Control Sub16 en pista coberta (Sabadell), Critèrium de llançaments d’hivern (Barcelona) i Cros de Can Puig (Banyoles).

Com a resultat més destacat, cal remarcar el bronze que va aconseguir Nil Congost als 1500m llisos al campionat de Catalunya Sub23 amb una marca de 4'34''96. En el mateix esdeveniment, l’entrenadora de la secció Irene Batlle (Avinent Manresa), va ser primera també en 1500 (4'52''09). Pel que fa a les altres competicions, aquests són els resultats:

Control Sub16 (Sabadell)

Elm Planas: 8''34 en 60 m llisos, 1'45 m en salt d'alçada (Rècord CNB) i 1'36''10 en 600 m llisos.

Arnau Badosa: 7''82 en 60m llisos i 41''42 en 300m llisos.

Unai Llona: 51''71 en 300 m llisos, 3'30''90 en 1000 m llisos i 14''48 en 60 m tanques.

Llum Hidalgo: 9''83 en 60 m llisos, 55''05 en 300 m llisos, 2'10''18 en 600 m llisos i 13''67 en 60m tanques.

Nora Masanas: 46''63 en 300 m llisos i 1'46''82 en 600 m llisos.

Criterium de llançaments d'hivern (Barcelona)

Queralt Planas: 21,92 m en llançament de disc Sub18.

Cros de Can Puig (Circuit comarcal)

3r i 4t F: 10a Jana Girbal.
1r i 2n M: 1r Roger Estarriola i 11è Sander Salvador.

Tornar
Vols rebre el butlletí?

 
 
Activitats dirigides 2020-21
Projecte SCORES EU
Projecte ICDC
Botiga
Revista CNB
Calendari
Desembre 2020
DlDmDcDjDvDsDg
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
       
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Intec Pro

Passeig Antoni Gaudí, 3   ·  Telèfon 972 570 859   ·   17820 Banyoles

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto